PUCK & ERIK

“If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse.” Hoe het begon in maart 2011…

Erik was fulltime werkzaam bij een grote Nederlandse bank. Puck studeerde nog en ze woonden in een klein huisje in een dorp vlakbij Nijmegen. Ze hadden het niet slecht, twee paarden, een goed inkomen en een grote toekomstvisie: ze wilden gaan verhuizen naar een eerste koophuis. Omdat Puck dol is op paarden en Erik op tuinieren, moest het een groot, vrijstaand huis worden met een enorm stuk grond. En zo ontstond de droom…

Op een avond kwam Puck thuis met een klein vierkant kannetje met een gezonde drank. Wat ze beiden toen niet wisten, was dat dit hun hele leven in een positieve stroomversnelling zou brengen. Het was een kannetje pure aloë vera.

Nu, een paar jaar later, werken ze beiden als zelfstandig businessowner vanuit huis, hun vrijstaande droomhuis. De paarden staan aan huis in de enorme achtertuin. Een droom is uitgekomen.

Ze hebben een grote, stabiele en succesvolle business in Nederland en ver daarbuiten opgezet en ze recruiten, coachen en helpen nog dagelijks nieuwe teamleden. Ze zijn in staat mensen te inspireren, samen dromen na te jagen en mensen een visie te geven dat het onmogelijke mogelijk is.

Maar ze zijn nog niet klaar, dit is het begin van iets veel groters. Ze hebben nu een missie: dit jaar willen ze 5 personen uit het team onder hun vleugels nemen en persoonlijk gaan begeleiden om ze, op parttime basis (10~15 uur per week) klaar te stomen voor een managerspositie met bijbehorend fulltime inkomen. Lijkt het je interessant om binnen het Toekomst Zonder Grenzen-team, jouw eigen business op te bouwen en ben je bereid om nieuwe dingen te leren? Puck en Erik kijken niet naar de geschiedenis of de achtergrond van een persoon. Ze kijken naar ambitie en de bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren. Durf jij actie te ondernemen? Leer, dat er meer is dan werken voor een baas.

 

Puck Senders (1985)
Ze is geweldig in het trainersvak. Opgeleid tot leerkracht, maar ze heeft haar passie ontdekt in de kracht van communicatie en persoonlijk coachen van ondernemers. Haar liefde ligt bij haar dochter, twee paarden en herdershond. Houdt van grote auto’s, is een actieve sporter en heeft enorme plannen. Oprichter en eigenaar van Toekomst Zonder Grenzen en actief in Nederland en ver daarbuiten. Ze is specialist op het gebied van Social Media en zet o.a. Facebook in om haar business verder uit te breiden.

 

 

 

Erik Wille (1980)
Erik kan het vanwege zijn achtergrond als grafisch vormgever niet laten om zich te bemoeien met het ontwerpen van visitekaartjes, websites en drukwerk. Hij is een levensgenieter en blij met de onafhankelijkheid en de vrijheid die het leven hem nu biedt. Dol op zijn meisjes, tuinieren, leuke radioprogramma’s maken en zijn dieren. Zijn passie ligt nu in het begeleiden, trainen en het inspireren van ondernemers, door ze te motiveren het beste in zichzelf naar boven te halen. Oprichter en eigenaar van Toekomst Zonder Grenzen en actief in Nederland en ver daarbuiten.