BUSINESS OWNER WORDEN

We breiden op dit moment flink uit. Dit geeft je de mogelijkheid om je aan te sluiten en zelf businessowner te worden! Zelfstandig maar nooit alleen. Met ons als jouw businessmentor onder de veilig vleugels van het team.

Hoe werkt het?
Je hebt de link naar deze website van één van onze teamleden gekregen, omdat jij de juiste persoon bent die dit perfect zou kunnen. Neem contact op met deze persoon voor een afspraak waarin we meer informatie aan je kunnen geven, zodat we samen kunnen kijken of dit inderdaad een geschikte mogelijkheid voor jouw toekomst is.

Indien je via een andere weg bij ons terecht komt, en je wilt graag persoonlijk kennis maken? Stuur dan een bericht naar flp@erikwille.nl

 

We zijn dringend op zoek naar deze 3 types mensen om ons team mee uit te breiden:

  1. Businesspartners die interesse hebben in een extra inkomen van €300 tot €500 euro per maand, door simpelweg ons assortiment natuurproducten aan te bevelen in de algehele gezondheid, dagelijkse verzorging, schoonheid, sport en/of gewichtsmanagement. Je werkt in de branches die jou aanspreken! Geen verkoopervaring nodig. Betaling op basis van provisie, geen inkomstenlimiet.
  2. Businesspartners die op zoek zijn naar een extra (vervangend) inkomen van €1500 tot €2500 per maand. Je werkt met een eigen team, je bent een mentor en coach. Je werkt zelfstandig en geeft je teamleden training en support. Ervaring is niet noodzakelijk, er is een trainingstraject voor handen. Bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren is een absolute must.
  3. Businesspartners zoals wij zelf; hard werken aan een glansrijke carrière. Sterke schouders met verantwoordelijkheidsgevoel die de groei kunnen dragen. Het vinden, opleiden en begeleiden van managers in de Benelux en daarbuiten is een belangrijke aspect binnen deze propositie. Een erg goede maandelijkse beloning, extra incentives zoals een autovergoeding, (zaken)reizen en deelname aan het jaarlijkse winstdelingsprogramma. Je hebt een belangrijke leiderschapsrol die het bedrijf helpt om zich verder te kunnen ontwikkelen en door te groeien op lokaal, regionaal en globaal niveau.

 

Als iets goed klinkt, pak het dan met twee handen aan en leer gaanderweg hoe je er een succes van maakt!
~Richard Branson

 

Zou jij één van deze rollen kunnen en willen vervullen, of ken jij iemand die gedreven is en die samen met ons wil werken? Neem contact op. Spreek af met de persoon die je de link naar deze website heeft gegeven en ga persoonlijk in gesprek om te kijken of er vruchtbare bodem is voor een goede samenwerking.

We zijn specifiek op zoek naar gedreven mensen met gevoel voor passie, die bereid zijn om de vaardigheden van dit nieuwe vak te leren. Heb je een gezonde dosis ambitie, minimaal 10 tot 15 uur versnipperd over de week beschikbaar? Dan zijn er goede mogelijkheden. We laten je zien hoe je binnen een paar dagen aan de slag kunt gaan en meteen je eerste geld kunt verdienen. Er is een eenvoudige structuur waarmee we werken die over de jaren succes heeft gebracht aan velen. Naast een goed inkomen kun je direct gaan werken aan een gezonde, gelukkige toekomst zonder grenzen.