HET TEAM

Toekomst Zonder Grenzen is een groot team met een missie. We willen in de wereld een verschil maken. Niet geleid worden door een baas, niet geketend aan je eigen bedrijf, maar de vrijheid om te ondernemen zonder risico. Werken met mensen die een positieve bijdrage leveren aan de groei van jouw eigen organisatie, maar ook aan je persoonlijke ontwikkeling. Zelfstandig, maar nooit alleen!

Honderden thuiswerkers in Nederland en daarbuiten werken met ons samen, naar volle tevredenheid. We hebben enkele teamleden gevraagd om hun ervaringen te delen, te vertellen wat het werken met het team hen heeft gebracht en waar ze naar toe willen. Laat jezelf inspireren door deze verhalen!

 

 

 

Claudia (1982) uit Gelderland

Mijn naam is Claudia en ik ben jaren werkzaam geweest in de zorgsector. Ik maakte lange dagen met soms gevaar voor eigen leven omdat ik op een gesloten afdeling werkte. De werksfeer was door de druk niet altijd even leuk en het personeel werd weinig gewaardeerd en onderbetaald.

Na jaren sceptisch over de schouder meegekeken te hebben met Puck & Erik heb ik, besloten om in 2015 met ze samen te gaan werken. Het eerste wat mij op viel was de gezellige sfeer en het warme onthaal binnen het team. Ik ben toen begonnen omdat ik graag over enkele jaren een zorgboerderij wil starten in Canada. Hier heb ik een flink kapitaal voor nodig en de samenwerking helpt mij deze droom uit te laten komen. Het mooiste vind ik, dat je andere mensen kunt helpen hun dromen en doelen waar te maken.

 

 

Daniel (1981) uit Gelderland

Ik ben een ondernemende levensgenieter die het maximale uit het leven wil halen. Meer dan 10 jaar werkte ik als manager in de retail en horeca. De laatste 2,5 jaar volledig zelfstandig met mijn eigen concept. Ik vond het leuk werk, maar ik maakte soms meer dan 70 uur in de week. Waardoor ik niet meer kon genieten van mijn zeer gewaardeerde vrije tijd. Om nog maar niet te spreken over de financiële stress die het met zich mee bracht. Toen kwam ik in contact met Toekomst Zonder Grenzen en leerde ik een nieuwe manier van werken kennen. Geen hoge vaste lasten, werken waar en wanneer ik wil en ik kan zelf bepalen hoe hard ik werk en hoeveel ik verdien. Dat geeft mij veel vrijheid en rust in mijn hoofd. Dit doe ik door mensen te helpen met hun gezondheid en een gezonde portemonnee. Persoonlijke groei staat centraal en ik werk in een team met leuke en positief ingestelde mensen die vooruit willen. Dit alles geeft mij veel voldoening en ik werk aan mijn dromen die concrete doelen zijn geworden. Ik leef en geniet!

 

 

 

Mandy (1988) uit Gelderland

Ik wilde 20 kilo kwijt en die nooit meer terugvinden. Zo kwam ik met de producten in aanraking en ik voelde me al snel fitter, gezonder en ik had veel meer energie. Ik was ook veel positiever, maar dat kwam voornamelijk door de mensen die ik leerde kennen binnen het team. Een super groepje waar ik veel nieuwe vrienden heb leren kennen.

Toen ik zes maanden later terug kwam van een vakantie naar mijn roots in Zuid Afrika, merkte ik dat ik toch best wel veel heimwee had. Toen heb ik de beslissing genomen om minimaal 1x per jaar terug naar “huis” te gaan. Ik ben met deze business gestart omdat ik het als een mogelijkheid zag om mijn dromen na te jagen.
Ik heb het gevoel dat ik mijn grote droom nu ook kan bereiken, en dat is ieder jaar naar Zuid Afrika terug te kunnen gaan. Vorig jaar is dit gelukt, dit jaar is de reis al gepland en ik heb het vertrouwen dat ik in de toekomst ook mijn plannen waar kan maken! Misschien worden mijn doelen zelfs wel groter. 😉

 

 

 

Eefke (1985) uit Gelderland

Hallo, mijn naam is Eefke. Ik heb al behoorlijk wat baantjes gehad de afgelopen jaren. Deze banen waren compleet verschillend (van medewerkster in een winkel tot ploegendienst in een fabriek), maar hadden één overeenkomst; in geen van deze banen heb ik langer gewerkt dan 2 jaar. Dankzij eigen ervaringen, ervaringen van mensen om mij heen en gesprekken met collega’s en werkgevers heb ik twee heel belangrijke dingen geleerd: een baan is nooit zeker en een vast contract hoeft niet vast te zijn.

Tot 2 jaar geleden heb ik nooit anders geweten dan: ga naar school, leer een beroep, zoek een baan en werk hard voor een baas. Nog nooit was het in me opgekomen dat er ook een andere manier van werken zou kunnen bestaan, totdat ik in contact kwam met Puck en Erik. Een compleet nieuwe wereld ging voor me open! Werken voor jezelf, voor je eigen dromen in de tijd die jou uitkomt en met de mensen die jij zelf uitkiest. Ondertussen zijn we twee jaar verder en ben ik compleet veranderd. Ik ben een veel positiever persoon geworden en kom nu voor mijn mening op. Voor mij is er geen betere manier van werken dan deze!

 

Frits (1971) uit Brabant

Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en ik ken het team van Puck en Erik via mijn vrouw die vanuit huis een eigen kapsalon en nagelstudio heeft en dit als leuke extra bijverdienste zag.
Ik zat zelf in een moeilijke periode van mijn leven, want ik zat met een burn-out thuis. Sinds 30 jaar ben ik al actief in de horeca en was gewend om 80 tot 90 uur per week te werken als chefkok. Als gevolg hiervan zag ik mijn vrouw en kinderen veel te weinig en had ik niet de kans om dingen te doen die ik zelf belangrijk vind. Ik was echt altijd aan het werk.
Ik stond dan ook niet open voor iets anders, totdat ik op een avond de bankzaken aan het bijwerken was en opeens onbekende bedragen zag binnenkomen. Toen ik er naar vroeg bij mijn vrouw zei ze letterlijk: “Jij wilde er toch niets van weten?”.

Ik heb besloten om in gesprek te gaan met Erik en Puck om er achter te komen waar mijn vrouw mee bezig was. Ze hebben mij laten zien wat er mogelijk is, naast een baan. Het heeft mijn ogen geopend en ik ben mijn vrouw gaan helpen. Ik ben trainingen gaan volgen en heb nieuwe mensen leren kennen. Het heeft uiteindelijk mijn leven een totaal andere draai gegeven. Onze eigen business groeit nu gestaag naar een bijna volledig extra inkomen iedere maand. Dat geeft ons opties, keuzes en mogelijkheden.

Ik heb nu het vooruitzicht om niet meer zoveel uren in de horeca te hoeven werken, maar meer thuis te zijn om te kunnen genieten van de kwaliteit van leven. Ik heb twee foto’s toegevoegd waarop jullie kunnen zien wat het me gebracht heeft alleen al in het eerste jaar.